Sote De Legume

Sote De Legume
Sote de legume este un fără gluten, primar și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 83 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 36 minute. Dacă aveți frunze de mentă, usturoi, ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Saut De Legume, Sote De Legume, și Sote De Legume Colorate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați uleiul de susan într-o tigaie dreaptă de 10 inci setată la foc mediu. Odată ce uleiul începe să strălucească, adăugați usturoiul, ghimbirul, morcovii, sarea și piperul și sotati timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați mazărea de zahăr și continuați să sotati timp de 1 minut. În cele din urmă, adăugați varza savoy și ceapa verde și sotati un minut suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată CubulețeProsciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
Varză SavuroasăVarză Savuroasă
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
3
Scoateți de pe foc, adăugați oțetul de vin de orez și amestecați pentru a combina, răzuind orice bucăți de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se presară cu cilantro sau mentă și se aruncă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În36 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista