Sote de cotlet de porc
Sote de cotlet de porc este un fel principal care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 499 g de proteine , 103 g de grăsime și un total de 3092 de calorii . Pentru 25,16 USD per porție , această rețetă acoperă 60% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de piper, ulei de canolan, făină și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Donkatsu - Cotlet de porc pane coreean , Sote delicioasă cu broccoli și ciuperci și Sote cu fetan și castraveți .
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc, combinați 1 lingură de făină, salvie și piper. Ungeți cotletele de porc cu amestec de făină. Într-o tigaie, gătiți cotletele în ulei și unt la foc mediu-mare timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până când sucurile sunt limpezi.
Scoateți și păstrați la cald.
În aceeași tigaie, căliți ciupercile timp de 2 minute.
Puneți făina rămasă într-un castron mic.
Se amestecă în bulion și sherry sau bulion suplimentar până când se omogenizează; adăugați în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Reduce caldura. Întoarceți carnea de porc în tigaie; căldură prin.