Sot cu susan sparanghel

Sot cu susan sparanghel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Sote de sparanghel cu susan. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 75 de calorii , 4 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,76 USD per porție. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și cumpărați suc de lămâie, ceapă verde, roșii struguri și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 48% . Acest scor este solid. Rețete similare includ sote de tofu cu susan și soia , sote de legume cu susan și soie de fasole verde cu susan și soia .

Instrucțiuni

1
Căleți sparanghelul și ceapa verde în unt într-o tigaie mare până devin crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
1 Kilogram Cheddar, Tăiat în Cuburi1 Kilogram Cheddar, Tăiat în Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Plus 2 Linguri De Apă2/3 Cană Plus 2 Linguri De Apă
2
Adăugați ingredientele rămase; gătiți și amestecați încă 2 minute sau până când se încălzește.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista