Sosul de vodcă al lui Jackie
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încearcă sosul de vodcă al lui Jackie. Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 6 și costă $1.78 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 218 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână piure de roșii, pastă de roșii, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Încercați Sos De Vodcă, Cavatappi cu sos de vodcă, și Creveți Cu Sos De Vodcă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu. Se amestecă ceapa și usturoiul; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă pasta de roșii în amestecul de ceapă, lucrând toate bucățile.
Se toarnă vodca și se fierbe la foc mediu-mare; se fierbe 1 minut.
Adăugați roșiile zdrobite și piureul de roșii. Condimentează cu oregano, piper, sare, cimbru, pătrunjel și rozmarin.
Reveniți la foc mic; reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți 45 de minute, amestecând ocazional.
Adăugați apă dacă sosul devine prea gros pe măsură ce gătește, dar amintiți-vă că veți adăuga crema în curând, așa că nu o subțiați prea mult. Odată ce sosul a fiert, amestecați crema până când consistența și culoarea sunt pe placul dvs. Gatiti inca 5-10 minute pentru a reincalzi.