Sosul de vodcă al lui Jackie

Sosul de vodcă al lui Jackie
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încearcă sosul de vodcă al lui Jackie. Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 6 și costă $1.78 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 218 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână piure de roșii, pastă de roșii, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Încercați Sos De Vodcă, Cavatappi cu sos de vodcă, și Creveți Cu Sos De Vodcă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu. Se amestecă ceapa și usturoiul; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă pasta de roșii în amestecul de ceapă, lucrând toate bucățile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se toarnă vodca și se fierbe la foc mediu-mare; se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
3
Adăugați roșiile zdrobite și piureul de roșii. Condimentează cu oregano, piper, sare, cimbru, pătrunjel și rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Reveniți la foc mic; reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți 45 de minute, amestecând ocazional.
5
Adăugați apă dacă sosul devine prea gros pe măsură ce gătește, dar amintiți-vă că veți adăuga crema în curând, așa că nu o subțiați prea mult. Odată ce sosul a fiert, amestecați crema până când consistența și culoarea sunt pe placul dvs. Gatiti inca 5-10 minute pentru a reincalzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista