Sosul de roșii al bunicii
Sosul de roșii al bunicii necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 212 calorii. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Funcționează bine ca un sos accesibil. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână roșii, oregano, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 74%. Rețete similare includ Salata de roșii moștenită a bunicii, Sosul de spaghete al bunicii, și Coasta și sosul bunicii (carne de porc).
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 8 până la 10 litri, combinați 3 căni de apă, conserve de roșii cu lichidul lor, pastă de roșii, roșii Rome, vin, ceapă, busuioc, usturoi, frunze de dafin, oregano și piper.
Aduceți la fierbere la foc mare, amestecând des; reduceți căldura, acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, până când se reduce la 4 litri, 45 de minute până la 1 oră.
Îndepărtați frunzele de dafin și adăugați sare după gust. Utilizați fierbinte sau rece.