Sosul de grătar dulce de arțar B. ' S

Sosul de grătar dulce de arțar B. ' S
Sosul de grătar de arțar dulce al lui B. ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 5 și costă $ 2.64 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 367 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ketchup, sirop de arțar, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Încercați Sos de grătar de arțar dulce B Smith, Sos De Grătar De Arțar, și Sos De Grătar Bourbon De Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și usturoiul; sotati 5-6 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Adăugați ingredientele rămase. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 30 de minute, amestecând des.
4
Scoateți și aruncați feliile de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
5
Notă: sosul poate fi făcut înainte și păstrat acoperit în frigider timp de până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Echipamente

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul poate fi asortat cu vinul Zinfandel și vinul Rosc. Un rostrixt este răcoritor la temperaturi calde și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Un vin pe care l-ai putea încerca este familia Frank Vineyards Zinfandel. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 33 de dolari.
Frank Family Vineyards Zinfandel
Frank Family Vineyards Zinfandel
Cu un miez magenta închis și nuanțe de rubin în jurul marginii, Napa Valley Zinfandel 2011 oferă un parfum delicat de fructe roșii și violete, în timp ce indicii de lemn de santal, salvie și piper înfrumusețează nasul sofisticat. Finețea de pe palat reflectă un Zinfandel elegant, care este bine echilibrat. Plăcinta suculentă de cireșe negre și nivelurile adecvate de stejar se căsătoresc perfect.Amestec: 89% Zinfandel, 11% Sirah Mic
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate6
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista