Sosul de brânză al soacrei mele...ssshh nu-i spune
Nevoie de un sos fără gluten și vegetarian? Sosul de brânză al soacrei mele...ssshh nu-i spune că ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 346 calorii, 15g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 91 de cenți pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Dacă aveți brânză americană, apă, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Mac și brânză mamei mele, Sosul Marinara al mamei mele, și Brânză de Pimento de zi cu zi a mamei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, aduceți untul, laptele, usturoiul tocat și ceapa tocată la fierbere scăzută, amestecând frecvent. Se dizolvă amidonul de porumb în 1 lingură de apă și se amestecă în amestecul de lapte. Continuați să agitați puternic până la grosimea dorită.
Când amestecul de lapte este suficient de gros, rupeți feliile de brânză în bucăți și amestecați-le încet în sos, topindu-se treptat, până la cheesiness dorit.
Serviți peste pastele preferate, legumele sau garnitura.