Sosul Bearnaise al lui Ben ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 336 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă 93 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați unt, chervil, oțet de tarhon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Steak cu nervuri la cuptor cu B (Entrec B (Entrec B)), Sos Bearnaise, și Sos Bearnaise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați vinul, oțetul, șalotul, ardeiul alb, tarhonul, chervilul și pătrunjelul într-o cratiță mică. Se fierbe la foc mediu-mare până când lichidul se reduce la aproximativ 2 linguri. Se strecoară reducerea oțetului într-un castron mare; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Reducere
Frișcă Suplimentară Groasă
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Chervil
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Aduceți câțiva centimetri de apă la fiert într-o cratiță la foc mare, apoi reduceți căldura la scăzut sau mediu-scăzut pentru a menține apa la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Bateți gălbenușurile de ou în reducerea oțetului, apoi așezați vasul peste apa care fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Reducere
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateți constant până când gălbenușurile s-au îngroșat și au transformat o culoare galben-lămâie palidă. Amestecul va forma panglici atunci când biciul este ridicat din castron. Odată ce gălbenușul a ajuns în acest punct, scoateți vasul din apa fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Turnați încet untul fierbinte în amestecul de gălbenușuri de ou, continuând să bateți puternic. Nu încetați să bateți până când tot untul nu este complet încorporat sau sosul se va separa. Odată terminat, amestecul va deveni un sos gros și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate