Sos Verde În Stil Bască
Sosul verde în stil bască este un fără gluten, primar și întreg 30 sos. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 275 calorii, 1g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți oțet de sherry, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 69%. Încercați Sos Verde În Stil Bască, Linguini cu sos de scoici – stil bască, și Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil bască cu fasole albă și sos de plante medicinale) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender, puneți usturoi, frunze de dafin, jalapeos, sare de mare și oțet de sherry. Se amestecă până se omogenizează.
Transferați pur într-un castron mediu.
Adăugați pătrunjel, oregano și busuioc și amestecați pentru a combina.
Bateți în ulei de măsline.