Sos Vegan De Vacanță
Nevoie de o sos vegan? Sosul Vegan de vacanță ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 62 calorii. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de morcovi, sare, roșii uscate la soare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Rețete similare includ Sos De Vacanță, Friptură De Vacanță Cu Sos, și Tanti Sal ' s vacanță curcan sos.
Instrucțiuni
Încălziți 2 lingurițe de ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mic. Gatiti si amestecati ceapa, morcovii, ciupercile, usturoiul, sarea si piperul negru in uleiul incins pana se acopera, aproximativ 1 minut. Acoperiți și gătiți până când legumele sunt moi, aproximativ 30 de minute. Descoperiți și creșteți căldura la mediu; gătiți și amestecați până când legumele se rumenesc și se caramelizează, încă 7 până la 10 minute.
Se toarnă vin alb în legume și se fierbe până când vinul se reduce cu 2/3, 2 până la 3 minute. Se amestecă roșiile uscate la soare, maghiranul, cimbru și apă. Aduceți la foc mic, acoperiți și gătiți până când legumele sunt foarte moi, aproximativ 30 de minute. Strecurați lichidul într-o ceașcă mare de măsurare, folosind o lingură pentru a apăsa cât mai mult lichid în ceașcă.
Încălziți 1 lingură de ulei vegetal într-o cratiță la foc mediu; se amestecă făina și se gătește, amestecând continuu, până când amestecul de făină se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Bateți lichidul vegetal rezervat și fierbeți până se îngroașă, 3 până la 5 minute.