Sos Vegan De Vacanță

Sos Vegan De Vacanță
Nevoie de o sos vegan? Sosul Vegan de vacanță ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 62 calorii. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de morcovi, sare, roșii uscate la soare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Rețete similare includ Sos De Vacanță, Friptură De Vacanță Cu Sos, și Tanti Sal ' s vacanță curcan sos.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 lingurițe de ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mic. Gatiti si amestecati ceapa, morcovii, ciupercile, usturoiul, sarea si piperul negru in uleiul incins pana se acopera, aproximativ 1 minut. Acoperiți și gătiți până când legumele sunt moi, aproximativ 30 de minute. Descoperiți și creșteți căldura la mediu; gătiți și amestecați până când legumele se rumenesc și se caramelizează, încă 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se toarnă vin alb în legume și se fierbe până când vinul se reduce cu 2/3, 2 până la 3 minute. Se amestecă roșiile uscate la soare, maghiranul, cimbru și apă. Aduceți la foc mic, acoperiți și gătiți până când legumele sunt foarte moi, aproximativ 30 de minute. Strecurați lichidul într-o ceașcă mare de măsurare, folosind o lingură pentru a apăsa cât mai mult lichid în ceașcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
MaghiranMaghiran
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
3
Încălziți 1 lingură de ulei vegetal într-o cratiță la foc mediu; se amestecă făina și se gătește, amestecând continuu, până când amestecul de făină se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Bateți lichidul vegetal rezervat și fierbeți până se îngroașă, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista