Sos Ușor De Brânză

Sos Ușor De Brânză
Sosul ușor de brânză ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 25 de porții cu 78 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, sare kosher, brânză pepper jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos ușor de brânză de conopidă pentru brânză slabă Mac N', Sos ușor de brânză Cheddar pentru legume-Iowa Girl Eats, și Pui ușor Cordon Bleu Kabobs cu sos de scufundare cu brânză elvețiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți vermutul și usturoiul la fiert într-o tigaie mare la foc mediu-mare; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți 7 până la 10 minute sau până când vermutul se reduce la 1 lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Bateți împreună jumătate și jumătate și amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Bateți amestecul jumătate și jumătate, sarea și piperul în amestecul de vermut; aduceți la fierbere la foc mediu-mare, amestecând constant. Se fierbe, amestecând constant, 1 minut sau până când amestecul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Adăugați brânză pepper Jack. Reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând constant, 1 minut sau până când brânza este topită și sosul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză PepperjackBrânză Pepperjack
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Se ia de pe foc și se folosește imediat.
6
* Sherry uscat poate fi înlocuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sherry UscatSherry Uscat
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții25
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista