Sos Ușor Cantonez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul ușor cantonez. Această rețetă face 4 porții cu 59 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Un amestec de zahăr, vin, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sos Brun Cantonez, Sos Ușor De Afine, și Sos ușor de lămâie cu ierburi.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați 1/2 cană bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu sau apă, 1 lingură vin alb uscat, 1 lingură sos de soia, 1 linguriță zahăr, 1 linguriță ulei de susan prăjit, 1/2 linguriță sare kosher și 1 linguriță amidon de porumb, amestecând până când amidonul de porumb se dizolvă.
Puneți un wok sau o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline și încălziți timp de 30 de secunde.
Adăugați 2 linguri de ceapă tocată (numai părți albe) și 1 1/2 linguri de ghimbir proaspăt ras și prăjiți până când sunt parfumate, aproximativ 15 secunde.
Adăugați amestecul de amidon de porumb și aduceți la fierbere. Gatiti, amestecand constant pentru a preveni cocoloașe, untils sosul se ingroasa usor, aproximativ 1 1/2 minute.
Se toarnă într-un castron.