Sos Tartar Extra Acidulat
Sosul Tartar Extra acidulat ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și vegetariană are 262 calorii, 1g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, pătrunjel, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Serious Eats are 103 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Prăjituri de Crab cu sos tartar acidulat, Tilapia prăjită la tigaie cu sos tartar acidulat, și Sos tartar acidulat englezesc de pe litoral pentru pește și chipsuri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați maioneză, murături de mărar, șalotă, capere, pătrunjel, suc de lămâie, muștar, piper negru, sare și sos fierbinte.
Se lasă să stea 30 de minute, apoi se folosește imediat sau se păstrează într-un recipient etanș la frigider până la o săptămână.