Sos Sărat De Caise-Muștar

Sos Sărat De Caise-Muștar
Sosul sărat de caise-muștar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Această rețetă fără gluten și vegană servește 10 și costă 16 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 50 de calorii. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de soia, rădăcină de ghimbir, conserve de caise de piersici din Valea de coastă a lui Smucker ' s și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Sos De Muștar De Caise, Șuncă glazurată cu sos de caise-muștar, și Cotlete de porc cu sos de caise-muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați conservele, muștarul, sosul de soia, oțetul și rădăcina de ghimbir într-un castron mediu sigur pentru cuptorul cu microunde; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
ConservăConservă
Sos De SoiaSos De Soia
MuștarMuștar
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
2
Cuptor cu microunde la maxim 30 de secunde sau până la cald. Se amestecă.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
3
Serviți peste carne de porc, pui sau șuncă la grătar sau folosiți ca sos de scufundare cu aperitive.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Pui întregPui întreg
Carne De PorcCarne De Porc
șuncășuncă
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista