Sos: Sos De Mentă-Caper
Sos: sosul de mentă-Caper este un fără gluten, primar și întreg 30 sos. Această rețetă servește 4. O porție conține 264 calorii, 1g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână capere, coajă de lămâie, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Anghinare pentru bebeluși la grătar cu sos de Caper-mentă, Sandvișuri de pește pâine cu sos Tartar de mentă-Caper, și Sos Chimichurri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați caperul în vasul de lucru al unui robot de bucătărie și pulsați până se toacă aproximativ.
Adăugați mentă, coajă de lămâie, suc de lămâie și șalotă și pulsați până când menta este tocată aproximativ.
Adăugați ulei de măsline într-un flux lent și constant, pulsând până se combină, dar totuși grosier.
Transferați într-un castron mic și utilizați în aceeași zi.