Sos Simplu De Salată Caesar

Sos Simplu De Salată Caesar
Simplu sos de salata Caesar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 21 calorii. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Un amestec de praf de usturoi, piper măcinat, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Pansament Simplu Caesar, pansament simplu caesar, și Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un borcan cu capac, combinați suc de lămâie, oțet, apă, brânză, muștar, praf de usturoi și piper. Acoperiți și agitați bine. La frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista