Sos Roșu Zingy
Sosul roșu Zingy este un fără gluten, primar și întreg 30 sos. Această rețetă face 4 porții cu 229 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 358 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, căței de usturoi, ardei prăjiți dintr-un borcan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Sos Roșu Zingy, Sos De Chile Roșu De Sud-Vest, și Zingy Chimichurri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pur aproximativ 2 căței de usturoi, 1/2 cană ardei roșii prăjiți tocați dintr-un borcan (aproximativ 2), 1/2 cană migdale nesărate, prăjite și 2 linguri oțet de vin roșu într-un robot de bucătărie până la omogenizare. Cu motorul pornit, adăugați 1/4 cană de ulei de măsline extravirgin și procesați până se omogenizează; condimentați cu sare kosher, piper negru proaspăt măcinat și mai mult oțet, dacă doriți.
Faceți înainte: sosul se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți.