Sos Roșu Chile
Sosul roșu Chile ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 19 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare, oregano, masa harina și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 10%. Încercați Sos De Chile Roșu De Sud-Vest, Sos de tomate Chile Verde (akan AWESOME-sos), și Sos Roșu Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți tulpinile și semințele din ardei iute; se toacă grosier.
Așezați ardeii iute într-o râșniță de condimente sau cafea; procesați până la măcinat fin pentru a măsura 1/4 cană.
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; gatiti 3 minute sau pana cand ceapa este frageda, amestecand frecvent.
Adăugați ardei iute; se amestecă bine. Se amestecă 1 cană de bulion de pui.
Adăugați restul de 1 cană de bulion de pui, 2 căni de apă, oregano uscat și sare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până se reduce la 3 căni (aproximativ 20 de minute), amestecând ocazional.
Presărați masa harina peste amestecul de chile; se amestecă bine. Aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa usor; se ia de pe foc.
Lăsați să stea 10 minute.
Puneți jumătate din amestecul de chile într-un blender.
Scoateți piesa centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Procesați până la neted.
Se toarnă într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de chile rămas.