Sos: roșii uscate la soare și maioneză de usturoi prăjită
Sauced: tomate uscate la soare și usturoi prăjită Mayo ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și vegetariană are 440 calorii, 2G de proteine, și 46G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Un amestec de apă, usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Tăiați 1/3 din usturoi, expunând vârfurile fiecărui cățel.
Așezați usturoiul, tăiat cu fața în jos, pe foaie de folie de aluminiu și stropiți cu ulei de măsline. Sertizați folia închisă și puneți usturoiul în cuptor și prăjiți până se înmoaie complet, aproximativ 45 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca.
În timp ce usturoiul se prăjește, puneți roșiile uscate la soare într-un castron mic și turnați în apă clocotită.
Lăsați să stea 10 minute, apoi scurgeți și tapetați roșiile cu prosoape de hârtie.
Puneți maioneză, roșii și piper cayenne în borcanul unui blender. Strângeți bulbii de usturoi răcit în borcanul blenderului cu alte ingrediente. Se amestecă până aproape neted, oprindu-se pentru a elimina părțile laterale ale borcanului, după cum este necesar. A se păstra într-un recipient etanș la frigider.