Sos Romesco
Rețeta sosului Romesco este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 80 de calorii. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți migdale tăiate, ulei de măsline, pâine și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Funcționează bine ca sos. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Grătar Ceapa Verde si Sparanghel cu Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco), Sos Romesco – sos spaniol de ardei roșu și alune (sau migdale) - Vegetarian, Vegan și fără Gluten, și Sos Romesco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ardeiul gras și bulionul într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 15 minute sau până când este foarte fraged.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați pâine; gatiti 2 minute sau pana se rumeneste usor, amestecand frecvent.
Adăugați migdale; gatiti 1 minut sau pana cand nucile se rumenesc usor, amestecand continuu.
Puneți amestecul de ardei gras, amestecul de nuci, oțetul și roșiile într-un blender; procesați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de piure în tigaie; gatiti 3 minute sau pana se incalzeste bine.
Notă: a se păstra la frigider până la 1 săptămână sau la congelare până la 1 lună.