Sos Romesco

Sos Romesco
Rețeta sosului Romesco este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 80 de calorii. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți migdale tăiate, ulei de măsline, pâine și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Funcționează bine ca sos. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Grătar Ceapa Verde si Sparanghel cu Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco), Sos Romesco – sos spaniol de ardei roșu și alune (sau migdale) - Vegetarian, Vegan și fără Gluten, și Sos Romesco pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ardeiul gras și bulionul într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 15 minute sau până când este foarte fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați pâine; gatiti 2 minute sau pana se rumeneste usor, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
4
Adăugați migdale; gatiti 1 minut sau pana cand nucile se rumenesc usor, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
NuciNuci
5
Puneți amestecul de ardei gras, amestecul de nuci, oțetul și roșiile într-un blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
TomateTomate
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se toarnă amestecul de piure în tigaie; gatiti 3 minute sau pana se incalzeste bine.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Notă: a se păstra la frigider până la 1 săptămână sau la congelare până la 1 lună.

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Vina Herminia Tempranillo. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Vina Herminia Tempranillo
Vina Herminia Tempranillo
Un vin foarte curat și structurat, care arată nuanțele îmbătrânirii sale în stejar American nou. Fructe întunecate Intense cu arome de fructe coapte și lemn dulce cu note de vanilie tipice îmbătrânirii stejarului American. Generos și echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista