Sos Romesco

Sos Romesco
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul Romesco. Această rețetă servește 6 și costă 68 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 220 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Dacă aveți la îndemână piper cayenne, pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Grătar Ceapa Verde si Sparanghel cu Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco), Sos Romesco – sos spaniol de ardei roșu și alune (sau migdale) - Vegetarian, Vegan și fără Gluten, și Sos Romesco.

Instrucțiuni

1
Pulsați primele 8 ingrediente într-un procesor alimentarpână când se toacă foarte fin. Cu motorrunning, adăugați încet ulei; proces până la neted. Se condimentează cu sare și pepper.DO înainte: Romesco se poate face cu 1 săptămânăînainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
RomescoRomesco
Ulei De GătitUlei De Gătit

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Ai putea încerca Tridente Tridente Tempranillo. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Tridente Tridente Tempranillo
Tridente Tridente Tempranillo
15 luni în butoi, vârsta sticlei de 8 luni. Produs din podgorii antice antrenate de vaso până la 110 ani, fermentat în rezervoare din oțel inoxidabil și apoi îmbătrânit 15 luni în butoaie de stejar francez. Acest vin violet intens are note de stejar prăjit, grafit și balsamic. Aromele sunt fructe dens, cu creme de cassis persistând prin finisajul persistent.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista