Sos Rapid De Roșii
Sosul rapid de roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de sos. Această rețetă servește 9 și costă 41 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 83 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, conserve de roșii, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Încercați Sos Rapid De Roșii, Sos Rapid De Roșii, și Sos Rapid De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Deschideți cutia de roșii și turnați sucul într-un castron. Folosiți capacul pentru a apăsa roșiile pentru a extrage cât mai mult suc posibil. Apoi folosiți mâna pentru a stoarce roșiile într-o pulpă. Rezervați sucul și pulpa separat și puneți cutia goală deoparte.
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță grea la foc mediu până când este fierbinte. Dacă utilizați jalapeno, înclinați tigaia pentru a colecta uleiul într-o mică piscină pe lateral și aruncați jalapeno în ulei. Gatiti pana se rumenesc usor, aproximativ 2 minute.
Scoateți jalapeno și rezervați.
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți scurt până la aur ușor.
Adăugați sucul de roșii și aduceți la fierbere. Se fierbe rapid timp de câteva minute.
Adăugați pulpa de roșii zdrobită. Apoi clătiți pulpa rămasă din cutie umplând-o pe jumătate cu apă și adăugați-o în tigaie.
Adăugați frunza de dafin, jalapeno, dacă folosiți, și sare și piper, după gust și reveniți la fierbere.
Adăugați roșiile uscate la soare și amestecați. Coborâți focul la mediu și fierbeți, amestecând ocazional pentru a preveni arderea, până când amestecul se îngroașă și roșiile au devenit roșu portocaliu față de roșu albastru pal, erau direct din cutie, aproximativ 30 de minute.
Adăugați oregano la jumătatea gătitului.
Aruncați frunza de dafin. Cojiți, semănați și zdrobiți jalapeno cu o lingură de sos și treceți la masă, astfel încât mesenii să poată adăuga cât mai multă căldură le place în farfuriile lor.
Variație pentru sosul rapid de roșii: înlocuiți roșiile coapte de viță de vie de 2 kilograme pentru roșiile conservate. Curățați roșiile, tăiați-le în 1/2 transversal și stoarceți sucul și semințele peste o sită suspendată peste un bol. Se toacă roșiile. Procedați conform instrucțiunilor, omițând roșiile uscate și folosind jalapeno, dacă doriți. Rețeta poate fi mărită proporțional.