Am rupt în jos și a cumpărat draperii, draperii reale, genul care sunet, aer, și lightproof camere pentru a crea un cocon de tăcere, sufocare, și întuneric. Nu-mi plac; acum se simte ca și cum trăim într-un hotel antiseptic sau, mai rău, într-un salon funerar. Și totuși, ele sunt necesare. Sunt căptușite termic pentru izolare. Nord-estul are un fior, care, în ciuda dezghețului tradițional din ianuarie de câteva zile, s-a întors. Îmi place frigul. Mult. Dar ne-am trezit la 12 grade Fahrenheit a doua zi dimineață, și vântul careening jurul colțurile noastre apartament de la ultimul etaj se simte ca este răzuire cărămizi de pe clădire. Frigul ăsta are dinți.Ceea ce avem nevoie aici este ceva ce trebuie să așteptăm luni de zile, polar, dacă vreți, vizavi de bateriile de mașini moarte, gheața neagră și țurțurii daggered gata peste uși. Ceea ce avem nevoie este vara, de preferință genul savurat în Mediterana italiană, unde pereții de teracotă radiază căldură, mușcatele radiază roșu, iar vasele parfumate cu sos de roșii radiază de la ferestrele bucătăriei.Deși pereții de teracotă și mușcate, și chiar o fereastră de bucătărie, sunt greu de găsit în acest moment, oalele parfumate cu sos de roșii sunt la fel de ușor ca să faci căni de cacao fierbinte de la zero.Secretul constă în deschiderea ușilor dulapurilor și frigiderului și scoaterea a ceea ce se întâmplă să fie la îndemână, ceea ce Simona De Briciole, stăpâna lingvisticii culinare și culturale italiene, numește "aglio, olio e peperoncino" (usturoi, ulei și ardei iute roșu), care sunt probabil ingrediente care trebuie să fie disponibile indiferent de ce. Pentru mulți dintre noi, un sos la fel de simplu este mai cunoscut sub numele de sugo alla puttanesca, numit destul de disprețuitor după prostituate sau ceva de mică valoare, din cuvântul puttanata. Dar mă rog să difere cu populara legenda urbana de ea. Deși acest sos este ușor și rapid, cu greu poate fi confundat cu ieftin.Sos Puttanesca-reteta mea proprie, bazata pe tot ce aveam la indemana. Nu am folosit hamsii, deși sunt tradiționale. (Deși am folosit roșii galbene de moștenire, orice varietate de roșii proaspete, de înaltă calitate, este un lucru minunat într-o rețetă atât de elegantă minimalistă.) Ingrediente8 roșii mari3 linguri ulei de măsline extravirgin2 căței de usturoi, tocate sau presate1 / 4 cană măsline verzi umplute cu pimento, feliate1 / 4 cană măsline negre vindecate în saramură, feliat3 linguri capere, scurse, dar nu clătite3 / 4 linguriță fulgi de ardei roșu1 / 4 linguriță piper negru măcinat