Sos Puttanesca

Sos Puttanesca
Sosul Puttanesca ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 432 calorii, 7g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 3 și costă 3,7 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, măsline umplute cu pimento, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Sos Puttanesca, Sos Puttanesca, și Sos Puttanesca pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Am rupt în jos și a cumpărat draperii, draperii reale, genul care sunet, aer, și lightproof camere pentru a crea un cocon de tăcere, sufocare, și întuneric. Nu-mi plac; acum se simte ca și cum trăim într-un hotel antiseptic sau, mai rău, într-un salon funerar. Și totuși, ele sunt necesare. Sunt căptușite termic pentru izolare. Nord-estul are un fior, care, în ciuda dezghețului tradițional din ianuarie de câteva zile, s-a întors. Îmi place frigul. Mult. Dar ne-am trezit la 12 grade Fahrenheit a doua zi dimineață, și vântul careening jurul colțurile noastre apartament de la ultimul etaj se simte ca este răzuire cărămizi de pe clădire. Frigul ăsta are dinți.Ceea ce avem nevoie aici este ceva ce trebuie să așteptăm luni de zile, polar, dacă vreți, vizavi de bateriile de mașini moarte, gheața neagră și țurțurii daggered gata peste uși. Ceea ce avem nevoie este vara, de preferință genul savurat în Mediterana italiană, unde pereții de teracotă radiază căldură, mușcatele radiază roșu, iar vasele parfumate cu sos de roșii radiază de la ferestrele bucătăriei.Deși pereții de teracotă și mușcate, și chiar o fereastră de bucătărie, sunt greu de găsit în acest moment, oalele parfumate cu sos de roșii sunt la fel de ușor ca să faci căni de cacao fierbinte de la zero.Secretul constă în deschiderea ușilor dulapurilor și frigiderului și scoaterea a ceea ce se întâmplă să fie la îndemână, ceea ce Simona De Briciole, stăpâna lingvisticii culinare și culturale italiene, numește "aglio, olio e peperoncino" (usturoi, ulei și ardei iute roșu), care sunt probabil ingrediente care trebuie să fie disponibile indiferent de ce. Pentru mulți dintre noi, un sos la fel de simplu este mai cunoscut sub numele de sugo alla puttanesca, numit destul de disprețuitor după prostituate sau ceva de mică valoare, din cuvântul puttanata. Dar mă rog să difere cu populara legenda urbana de ea. Deși acest sos este ușor și rapid, cu greu poate fi confundat cu ieftin.Sos Puttanesca-reteta mea proprie, bazata pe tot ce aveam la indemana. Nu am folosit hamsii, deși sunt tradiționale. (Deși am folosit roșii galbene de moștenire, orice varietate de roșii proaspete, de înaltă calitate, este un lucru minunat într-o rețetă atât de elegantă minimalistă.) Ingrediente8 roșii mari3 linguri ulei de măsline extravirgin2 căței de usturoi, tocate sau presate1 / 4 cană măsline verzi umplute cu pimento, feliate1 / 4 cană măsline negre vindecate în saramură, feliat3 linguri capere, scurse, dar nu clătite3 / 4 linguriță fulgi de ardei roșu1 / 4 linguriță piper negru măcinat
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)
Mărar Tocat Sau Orice Plantă Proaspătă Care Vă PlaceMărar Tocat Sau Orice Plantă Proaspătă Care Vă Place
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Legături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 InchLegături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Amestec De Cacao FierbinteAmestec De Cacao Fierbinte
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2
Nu este nevoie de sare suplimentară, mai ales dacă adăugați hamsii (2 fileuri conservate, piure într-un mortar și pistil).Metodă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Roșii de bază. Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați roșiile în apă și reduceți temperatura la foc mic. Aveți grijă ca pielea de roșii să se despartă și să se onduleze, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Scoateți roșiile cu grijă din apa fierbinte pe placa de tăiere. Se lasă să se răcească ușor, apoi se curăță roșiile folosind o furculiță. Aruncați skins.In o cratiță mare, ulei de măsline cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Adăugați usturoiul și gătiți până se parfumează, dar nu se rumenesc (1 minut).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
7
Adăugați roșiile, zdrobindu-le cu un masher de cartofi până când sunt descompuse și suculente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
8
Adăugați ingredientele rămase și gătiți la foc mic timp de aproximativ 15 minute. Sos de oală pe pastele tale preferate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
9
Servește 3-
10
-- Această postare și rețetă sunt, în mod corespunzător, trimise către Simona De La Briciole, găzduind Weekend Herb Blogging #219 pentru Haalo de la Cook Almost Anything cel puțin o dată, care și-a asumat conducerea acestui eveniment de lungă durată de la creatorul său, Kalyn Denny De La Kalyn ' s Kitchen.~ ~ ~ Am fost acolo, am făcut asta ~ Paste cu măsline, pătrunjel și sos de capere
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
11
Paste cu somon afumat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
12
Lac Kasha cu ceapă încrețită
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
KashaKasha
13
Mâncarea altora ~Spaghetti Squash Puttanesca
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spaghetti SquashSpaghetti Squash
14
Conopida Puttanesca
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
15
Paste alla Puttanesca
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateGreu
Gata În26 m.
Porții3
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista