Sos proaspăt de roșii și rodii
Nevoie de o fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și garnitură vegană? Sosul proaspăt de roșii și rodie ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 332 calorii. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, roșii, melasă de rodie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de excelent scor spoonacular de 35%. Încercați Ulei de măsline-vinete fierte cu sos proaspăt de roșii și rodie, Sos De Roșii Proaspete, și Sos De Roșii Proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați un X în partea de jos a fiecărei roșii.
Așezați roșiile într-o oală mare cu apă clocotită 1 minut sau până când pielea începe să se îndepărteze.
Scoateți și plonjați în apă cu gheață pentru a opri gătitul; scurgere. Curățați roșiile și aruncați pielea.
Tăiați fiecare roșie în sferturi, îndepărtați semințele și tocați grosolan roșiile.
Combinați roșiile și ingredientele rămase.