Sos picant de afine cu Pinot Noir

Sosul picant de afine cu Pinot Noir este o garnitură care servește 10. O porție conține 149 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. 342 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de pudră de curry, zahăr, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Sos De Afine Cu Pinot Noir, Chutney de afine, smochine și Pinot Noir, și Somon Planked cu Pinot Noir-sos de fructe de padure sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați afine și ghimbir proaspăt; se amestecă până când afinele încep să izbucnească, 3-5 minute.
Adăugați vin și zahăr; se fierbe până când amestecul se reduce la 2 1/2 căni, aproximativ 15 minute.
Adăugați ghimbir cristalizat, pudră de curry și pudră de cinci condimente.
Serviți sosul rece sau cald.
1 linguriță boabe de piper
1/4 linguriță cuișoare măcinate
1 1/2 lingurite scortisoara macinata
1 1/2 linguriță semințe de fenicul măcinat
Într-o tigaie uscată, prăjiți boabele de piper agitând tigaia la foc mic până la mediu până când se eliberează aroma boabelor de piper (aproximativ trei minute). Măcinați boabele de piper prăjite și anasonul de 4 stele într-un blender sau o moară de piper.
Se amestecă cuișoare măcinate, scorțișoară măcinată și semințe de fenicul măcinate. Măcinați condimentele până când sunt foarte fine. A se păstra într-un recipient etanș.