Sos Olandez

Sos Olandez
Sosul olandez ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 6 și costă 52 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 311 calorii. Un amestec de unt, gălbenușuri de ou, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Sos Olandez, Sos olandez, și Sos Olandez.

Instrucțiuni

1
Bateți gălbenușurile deasupra unui cazan dublu; bateți treptat sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
BatetiBateti
2
Se pune peste apă fierbinte (nu se fierbe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Adăugați unt, 1/3 cană la un moment dat, amestecând până se omogenizează; bateți în sare. Gatiti, batand constant, 10 minute sau pana se ingroasa si un termometru Inregistreaza 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
4
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista