Sos Negru Cumberland
Sosul negru Cumberland ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 1 și costă $ 5.62 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 1163 calorii. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, zahărul brun, coaja de portocală și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sos Cumberland, Medalioane de porc cu sos Cumberland, și Cotlete de porc cu sos Cumberland.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa in uleiul incins, pana se rumeneste aproape inchis, 10-15 minute.
Se toarnă vinul în cratiță, se aduce la foc mic și se gătește până se reduce la jumătate, aproximativ 1 minut; scoateți tigaia de pe foc.
Amestecați jeleul de coacăz, sucul de portocale, coaja de portocală, coaja de lămâie, sucul de lămâie, zahărul brun, ardeiul negru, pudra de muștar, ghimbirul, ardeiul cayenne și sarea în amestecul de ceapă până se combină.
Aduceți sosul la fiert; scoateți de pe foc.