Sos Muscadine

Sos Muscadine
Sosul Muscadine este un fără gluten și vegan sos. Această rețetă servește 50 și costă 26 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 168 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți cuișoare măcinate, ienibahar măcinat, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Muscadine și Scuppernong jeleu, Muscadine Budinca Tarte, și Jurnal de brânză de capră cu jeleu de muscadină.

Instrucțiuni

1
Strângeți pulpa din jumătățile de struguri într-un castron, rezervând piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Aduceți piei la fiert într-o tigaie mare de sos la foc mediu-mare. Acoperiți, reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând ocazional, 15 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Aduceți pulpa la fiert într-o cratiță; reduceți focul la mediu și gătiți 20 de minute sau până când semințele se separă de pulpă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă în cratiță care conține piei, aruncând solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați zahăr și gătiți, amestecând ocazional, la foc mediu, 2 ore sau până se îngroașă. Se amestecă oțetul și următoarele 3 ingrediente. Gatiti 10-15 minute sau pana cand un termometru cu bomboane Inregistreaza 225-23
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
BomboaneBomboane
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
6
Puneți amestecul fierbinte în borcane fierbinți, sterilizate, de dimensiuni de halbă, umplând la 1/2 inch de sus.
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
7
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți jantele borcanului. Acoperiți imediat cu capace metalice și înșurubați benzile.
8
Procesați în baie de apă fierbinte 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
9
Se servește cu curcan, biscuiți sau pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Toată TurciaToată Turcia
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
10
* 5 kilograme de struguri roșii fără semințe pot fi înlocuite. Zdrobiți ușor strugurii întregi. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 20 de minute. Se strecoară amestecul într-o cratiță, aruncând solidele. Se amestecă zahărul și se procedează conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții50
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista