Sos Morel
Sosul Morel ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $ 2.66 pe portie. O porție conține 290 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, vin de port, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Încercați Morel & Quinoa Carne De Vită Umplute Cu Bourbon Morel Pan Jus, Somon cu vin roșu-sos Morel, și Paste Makaruni cu sos de ciuperci Morel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați morelele în 2 căni de apă clocotită; lăsați să stea 5 minute.
Îndepărtați morelele cu o lingură pliată, rezervând bulion. Tulpina bulion, aruncând orice reziduu de nisip în partea de jos a tigaie. Se taie morels. Puneți morelele și bulionul deoparte.
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie mare și adâncă la foc mediu-mare până când untul se topește.
Adăugați ciuperci proaspete și ceapă. Gatiti, amestecand constant, 5 minute sau pana cand ceapa se rumeneste; adăugați moreluri, vin și oțet. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 2 minute.
Adăugați bulion rezervat; aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 3 minute.
Combinați făina și apa, amestecând până se omogenizează.
Se adaugă la amestecul de ciuperci. Gatiti, amestecand constant, 2 minute sau pana se ingroasa si se omogenizeaza. Se amestecă jumătate și jumătate și ingredientele rămase. Gatiti 5 minute.
Serviți peste Mash de aur Yukon.