Sos Maui
Sosul Maui este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 3 porții. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 144 calorii. Funcționează bine ca sos. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, suc de ananas, oțet de vin de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 16%. Încercați Marinada Cu Sos Maui Teriyaki, Creveți de nucă de cocos cu sos de muștar Maui, și Maui ceapa Napolean cu sos de ghimbir portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți sucul și oțetul la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Se fierbe 8 până la 10 minute sau până când amestecul este redus la jumătate. Se amestecă sosul de soia și se răcește ușor.
Bateți maioneza până se omogenizează.