Sos Marinara

Sos Marinara
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețete pentru cutia de rețete, sosul Marinara ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 207 calorii. Pentru 75 de cenți pe porție, obțineți un sos care servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 38 de fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, cățel de usturoi, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este extraordinar. Cel mai bun sos Marinara vreodată, Sos Marinara, și Sos Marinara sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, încălziți uleiul la o flacără medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa și usturoiul și sotati până când ceapa devine translucidă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați țelina, morcovii și 1/2 linguriță fiecare de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
4
Se sotează până când toate legumele sunt moi, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
5
Adăugați roșiile și frunzele de dafin și fierbeți la foc mic până când sosul se îngroașă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Scoateți și aruncați frunzele de dafin. Condimentează sosul cu mai multă sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
7
(Sosul se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește, apoi se acoperă și se dă la frigider. Reîncălziți la foc mediu înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista