Sos Marinara
Sosul Marinara este un fără gluten și vegan rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 29 calorii. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr, pastă de roșii, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de ore. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca sos. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Încercați Sos Marinara, Sos Marinara, și Sos Marinara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 3 litri, amestecați toate ingredientele până se amestecă bine.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți 30 de minute pentru a amesteca aromele. Folosiți sosul imediat sau acoperiți și refrigerați până la 2 săptămâni sau congelați până la 1 an.