Sauced: Ketchup-ul de afine este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 89 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 524 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de șalotă, ulei de măsline, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ketchup De Afine, Cartofi prăjiți picante de cartofi dulci cu Ketchup de afine, și Sos: Melitzanosalata.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul la foc mediu într-un sos mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Adăugați șalotă și gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
3
Adăugați ghimbir și usturoi și gătiți până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4
Adăugați afine, oțet, zahăr brun și sare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 30-45 de minute.