Sos: Ketchup De Afine
Sauced: Ketchup-ul de afine este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 89 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 524 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de șalotă, ulei de măsline, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ketchup De Afine, Cartofi prăjiți picante de cartofi dulci cu Ketchup de afine, și Sos: Melitzanosalata.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul la foc mediu într-un sos mediu până la sclipire.
Adăugați șalotă și gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Adăugați ghimbir și usturoi și gătiți până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați afine, oțet, zahăr brun și sare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 30-45 de minute.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, se toarnă într-un recipient etanș și se păstrează la frigider până la 2 săptămâni.