Sos Izabela De Afine
Sosul de Izabela de afine este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan rețetă cu 3 porții. O porție conține 489 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți hrean, conserve de ananas, zahăr granulat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca un sos prietenos cu bugetul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Încercați Sos Izabela, Sos Izabela, și Muschiulet De Porc La Gratar Cu Sos Izabela Gingered pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți primele 3 ingrediente la fiert, amestecând des, într-o cratiță la foc mediu-mare; adăugați afine.
Întoarceți amestecul la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând des, 10 minute sau până când pielea de afine începe să apară și amestecul începe să se îngroașe.
Amestecați conservele, hreanul și muștarul; scoateți tigaia de pe foc și lăsați sosul să se răcească. Acoperiți și răciți până când sunteți gata de servit.
Notă: sosul poate fi depozitat într-un recipient etanș la frigider până la două săptămâni.