Sosul Italian de casă al bunicii și chiftele ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru $ 2.38 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 494 calorii. Această rețetă servește 10. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză romano, ouă, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Încercați Chiftele Italiene De Casă, Chiftele Italiene De Casă, și Chiftele Italiene De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare combinați pasta de roșii, apa, usturoiul, frunzele de dafin, busuiocul și sarea. Aduceți la fierbere, reduceți căldura la minim și fierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Frunze De Dafin
Usturoi
Busuioc
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Într-o tigaie, Cotletele de porc maro în ulei de măsline se pun apoi în amestecul de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Ulei De Măsline
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Sotati ceapa si ciupercile in aceeasi tigaie in care ati rumenit Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Ciuperci
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați-le și la sos. Se fierbe sosul cel puțin 8 ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
5
Pentru a face chiftelele: Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Combinați carnea de vită, carnea de porc, vițelul, brânza Romano, sarea, piperul, pesmetul, usturoiul, pătrunjelul și ouăle; se amestecă bine. Formați în bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Romano
Pesmet
Pătrunjel
Usturoi
Piper
Carne De Vită
Ouă
Carne De Porc
Sare
Vitel
7
Așezați pe o foaie de copt care a fost pulverizată cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
8
Coaceți chiftele timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Așezați chiftelele într-un bol de servire când coacerea este completă și puneți-le la frigider. Aproximativ 2 ore înainte de cină pop chiftele în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.