Sos Italian De Casă

Sosul Italian de casă este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 232 calorii. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, ardei gras, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. 46 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest sos. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este minunat. Încercați Mini sandwich-uri italiene sub cu sos de casă sub, Sos de roșii de casă cu cârnați italieni și vin roșu, și Sos de Pizza de casă (American de casă cu McCormick) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender se toacă roșiile întregi cu suc și usturoi până se îngroașă. Într-o oală de dimensiuni medii, încălziți uleiul la foc mediu. Puneți ceapa și ciupercile și sotati timp de aproximativ 5 minute.
Așezați în oală roșiile amestecate, roșiile zdrobite, pasta de roșii, ardeii verzi tocați, oregano și busuioc. Se aduce la fierbere, apoi se coboară până la mediu scăzut, se acoperă și se amestecă periodic. Gatiti si reduceti aproximativ 1-2 ore sau dupa bunul plac.