Sos Hollandaise Blender Ușor

Sos Hollandaise Blender Ușor
Nevoie de o fără gluten, lacto ovo vegetarian și sos prietenos cu fodmap? Sosul Hollandaise easy Blender ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 197 calorii, 2G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Vă este adus prin simple rețete. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 2275 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sos Hollandaise Blender Ușor, Sos Hollandaise Blender Ușor, și Sosul Hollandaise easy Blender al Julia Child.

Instrucțiuni

1
Topiți untul: topiți untul încet într-o oală mică. Încercați să nu lăsați să fiarbă—doriți ca umezeala din unt să rămână acolo și să nu se aburească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se amestecă gălbenușurile de ou, sucul de lămâie, sarea, până se luminează la culoare: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați gălbenușurile de ou, sucul de lămâie, sarea și cayenne (dacă utilizați) în blender. Amestecați amestecul de gălbenușuri de ou la o viteză medie spre medie până când se luminează la culoare, aproximativ 20-30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Fricțiunea generată de lamele blenderului va încălzi puțin gălbenușurile. Acțiunea de amestecare va introduce, de asemenea, puțin aer în ele, făcându-vă hollandaise puțin mai ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Setarea inferioară a blenderului, stropiți încet în unt topit: odată ce gălbenușurile s-au luminat la culoare, întoarceți blenderul la cea mai mică setare (dacă aveți o singură viteză pe blender, va funcționa în continuare) și stropiți încet untul topit fierbinte, în timp ce blenderul merge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Continuați să amestecați încă câteva secunde după ce untul este încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
7
Reglați sarea și sucul de lămâie după gust: opriți blenderul și gustați sosul. Ar trebui să fie unt, lămâie și doar ușor sărat. Dacă nu este suficient de sărat sau de lămâie, puteți adăuga puțin suc de lămâie sau sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Dacă doriți o consistență mai subțire, adăugați puțină apă caldă. Pulsează scurt pentru a încorpora ingredientele încă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
9
Păstrați până când este necesar într-un loc cald, de exemplu, lângă plită. Utilizați într-o oră sau cam asa ceva.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista