Sos Henry Bain

Sosul Henry Bain este o rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan, cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 8 g de grăsimi și un total de 1491 de calorii. Pentru 5,47 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca sos. Un amestec de conserve de mere, conserve de piersici, marmeladă de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Doar puțini oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că s-a potrivit. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 53%. Acest scor este bun. Muschiul de vita cu sos Henry Bain, Carnea de vita la gratar cu hickory cu sos Henry Bain si omleta Bain-Marie cu rosii prajite + branza de capra sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați bine conservele de piersici, marmelada de portocale, conservele de mere, conservele de ananas, muștarul uscat măcinat și hreanul preparat.
Transferați amestecul în recipiente sterile și lăsați-l la frigider până la servire.