Sos Giblet

Sos Giblet
Giblet Gravy este un sos care servește 3. O porție conține 153 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 525 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, picături din curcan, muștar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sos Giblet, Sos Giblet, și Sos Giblet.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul într-o cratiță de 2 litri la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați măruntaiele în tigaie. Rumeniți-le pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ceapa, țelina, morcovul, usturoiul: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se adauga ceapa, telina si morcovul si saut pana cand ceapa devine translucida, aproximativ 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați usturoiul și saut-ul încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
5
Adăugați frunza de dafin, cimbru, apă, aduceți la foc mic: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Adăugați frunza de dafin, cimbru și apă. Aduceți la foc mic. Coborâți focul, acoperiți parțial, astfel încât să scape niște aburi și gătiți la foc mic timp de câteva ore, în timp ce curcanul (sau puiul) gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
7
Strecurați bulionul, tocați carnea de măruntaie: odată ce pasărea este aproape de a fi gata, strecurați măruntaiele și bulionul printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron. Puneți deoparte stocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Scoateți mănușile din sită. Se toacă fin carnea de măruntaie. Dacă doriți, puteți scoate o parte din carne de pe gât și o puteți toca și pe asta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne MăcinatăCarne Măcinată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
9
Adăugați făină sau amidon de porumb la prăjirea picăturilor: odată ce pasărea este gata, mutați-o pe o tăietură pentru a o lăsa să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
Se toarnă excesul de grăsime (cu excepția unei linguri sau două) din tigaia de prăjire. Puneți tigaia peste două arzătoare ale setului de plită la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
11
Adăugați făina (sau suspensia de amidon de porumb) și amestecați-o în picături. Se amestecă măruntaiele tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
12
Lăsați să gătească câteva minute, amestecând în timp ce gătiți.
13
Adăugați stoc și măruntaie tocate: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
14
Adăugați bulionul de măruntaie strecurat în picăturile de tigaie și măruntaiele și amestecați bine pentru a combina. Se aduce la fierbere și se amestecă constant până când sosul se îngroașă, aproximativ 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
15
Adăugați 1-2 lingurițe de muștar (după gust). Verificați dacă există sare și adăugați mai multă sare după gust, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
16
Serviți-l așa cum este, sau pur și pur și simplu sosul într-un blender pentru o textură mai fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții3
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista