Sos de fructe de mare francez, cu creveți este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 1 porție. Pentru $29.25 pe portie, această rețetă acoperă 80% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 228g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 1625 calorii. Funcționează bine ca un sos mediteranean. Un amestec de morcovi, zahăr, sos de pește thailandez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce e bine. Încercați Creveți Satay (creveți/creveți cu sos picant de arahide), Creveți pocați cu Fettuccine și fasole franțuzească, și Bouillabaisse (Tocană Franceză De Fructe De Mare) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Curățați creveții clătind bine sub un robinet rece. Folosiți o sită sau o strecurătoare pentru aceasta. Scuturați excesul de apă.Curățați mai departe tăind spatele cu orice foarfecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Zahăr Roșu Grosier
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Foarfece De Bucătărie
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Îndepărtați vena negricioasă, dacă există: este cel mai ușor de utilizat hârtie de bucătărie pentru a lucra și răzuiește vena pe asta. Aruncați hârtia când ați terminat.Cojiți creveții și scoateți cu grijă pielea și capul și puneți-l într-un castron separat. Nu apăsați gunoiul din cap. Nu te va ucide și va adăuga aroma stocului tău. Vrei toate cojile și capetele.Acoperiți și păstrați creveții curățați pentru a găti mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Puneți apa, sucul de lămâie și cojile și capetele de creveți/creveți într-o oală mare cu fund greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați morcovii pregătiți, ceapa, cartofii și roșiile și amestecați.Aduceți la fierbere.Când stocul ajunge la fierbere, reduceți focul, puneți capacul și fierbeți timp de aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5
Adăugați zahărul, sosul de pește Thailandez, pătrunjelul, usturoiul și sosul de piper. Se amestecă și se lasă să fiarbă încă 10 minute.* Vă rugăm să rețineți că nu am măsurat totul cu atenție. Încercam să imit o rețetă, așa că am ghicit câteva cantități. S-ar putea să fi folosit mai mult sos de pește decât s-a spus și, de asemenea, mai mult zahăr. Am folosit chutney de ardei picant local în loc de un sos de ardei iute. Deci, ar putea exista mici diferențe între rezultatele dvs. și ale mele. Gustați-distracția de a găti constă în experimentare!Folosind o sită foarte fină, strecurați întregul vas într-un castron. Nu lăsați cojile de creveți să cadă în stoc.Veți avea aproximativ 3 căni de stoc sau mai mult.Acum adăugați înapoi în stoc bucățile de cartofi (sau cât puteți, deoarece unii s-ar fi dezintegrat) și bucățile de morcov.Gustați-l: va avea nevoie de mai multă sare sau de o sare de condimente la alegere.Puneți-l într-un procesor sau blender și amestecați până când legumele au îngroșat ușor sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Sos De Pește
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați smântâna și bateți din nou.Folosiți doar cantitatea de sos pe care intenționați să o utilizați pentru felul dvs. de mâncare, adică 1 cană pentru Paste pentru șase persoane. Se răcește și se îngheață restul pentru încă o zi.Gustați din nou pentru a vedea dacă doriți să adăugați mai multă sare sau poate chiar puțin ketchup (roșii adevărate) sau sos de piper.Nu am încercat încă terina de pește, dar sosul a fost grozav peste fettucine, cu creveții care au fost pur și simplu prăjiți în ulei de măsline, cu condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Fettuccină
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Roșii De Soare Nu
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Adăugați o salată verde de frunze mici amestecate-mesclun, așa cum spun francezii. Și nu uitați de vinul alb rece: un sauvignon blanc ar trebui să o facă--.
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Baronul des Chartrons Bordeaux cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.