Sos Francez De Fructe De Mare, Cu Creveți

Sos Francez De Fructe De Mare, Cu Creveți
Sos de fructe de mare francez, cu creveți este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 1 porție. Pentru $29.25 pe portie, această rețetă acoperă 80% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 228g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 1625 calorii. Funcționează bine ca un sos mediteranean. Un amestec de morcovi, zahăr, sos de pește thailandez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce e bine. Încercați Creveți Satay (creveți/creveți cu sos picant de arahide), Creveți pocați cu Fettuccine și fasole franțuzească, și Bouillabaisse (Tocană Franceză De Fructe De Mare) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați creveții clătind bine sub un robinet rece. Folosiți o sită sau o strecurătoare pentru aceasta. Scuturați excesul de apă.Curățați mai departe tăind spatele cu orice foarfecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Îndepărtați vena negricioasă, dacă există: este cel mai ușor de utilizat hârtie de bucătărie pentru a lucra și răzuiește vena pe asta. Aruncați hârtia când ați terminat.Cojiți creveții și scoateți cu grijă pielea și capul și puneți-l într-un castron separat. Nu apăsați gunoiul din cap. Nu te va ucide și va adăuga aroma stocului tău. Vrei toate cojile și capetele.Acoperiți și păstrați creveții curățați pentru a găti mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Puneți apa, sucul de lămâie și cojile și capetele de creveți/creveți într-o oală mare cu fund greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați morcovii pregătiți, ceapa, cartofii și roșiile și amestecați.Aduceți la fierbere.Când stocul ajunge la fierbere, reduceți focul, puneți capacul și fierbeți timp de aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Adăugați zahărul, sosul de pește Thailandez, pătrunjelul, usturoiul și sosul de piper. Se amestecă și se lasă să fiarbă încă 10 minute.* Vă rugăm să rețineți că nu am măsurat totul cu atenție. Încercam să imit o rețetă, așa că am ghicit câteva cantități. S-ar putea să fi folosit mai mult sos de pește decât s-a spus și, de asemenea, mai mult zahăr. Am folosit chutney de ardei picant local în loc de un sos de ardei iute. Deci, ar putea exista mici diferențe între rezultatele dvs. și ale mele. Gustați-distracția de a găti constă în experimentare!Folosind o sită foarte fină, strecurați întregul vas într-un castron. Nu lăsați cojile de creveți să cadă în stoc.Veți avea aproximativ 3 căni de stoc sau mai mult.Acum adăugați înapoi în stoc bucățile de cartofi (sau cât puteți, deoarece unii s-ar fi dezintegrat) și bucățile de morcov.Gustați-l: va avea nevoie de mai multă sare sau de o sare de condimente la alegere.Puneți-l într-un procesor sau blender și amestecați până când legumele au îngroșat ușor sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Sos De PeșteSos De Pește
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați smântâna și bateți din nou.Folosiți doar cantitatea de sos pe care intenționați să o utilizați pentru felul dvs. de mâncare, adică 1 cană pentru Paste pentru șase persoane. Se răcește și se îngheață restul pentru încă o zi.Gustați din nou pentru a vedea dacă doriți să adăugați mai multă sare sau poate chiar puțin ketchup (roșii adevărate) sau sos de piper.Nu am încercat încă terina de pește, dar sosul a fost grozav peste fettucine, cu creveții care au fost pur și simplu prăjiți în ulei de măsline, cu condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
FettuccinăFettuccină
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Adăugați o salată verde de frunze mici amestecate-mesclun, așa cum spun francezii. Și nu uitați de vinul alb rece: un sauvignon blanc ar trebui să o facă--.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
MesclunMesclun

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Baronul des Chartrons Bordeaux cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Baron des Chartrons Bordeaux
Baron des Chartrons Bordeaux
Nas de fructe roșii proaspete. Structură excelentă, taninuri moi și final proaspăt de cireșe coapte și afine. Elegant și foarte tipic denumirii.Baron des Chartrons Rouge este în mod ideal asociat cu carne de vită la grătar, paste de brânză sau miel.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista