Sos Fierbinte Dulce Habanero Chile
Fierbinte dulce Habanero Chile sos este un fără gluten și vegan rețetă cu 48 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 13 calorii. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest sos. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 20 de minute. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de sare, aromă de fum lichid, ardei jalapeno și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 35%. Încercați Păstrăv cu crustă de Pecan cu sos de piersici-Habanero Chile, Scoici cu sos de nucă de cocos Habanero și salsa de mango Habanero, și Sos Dulce De Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestec habanero ardei, ardei jalapeno și Fresno ardei într-un blender pe 'lichefia' setarea până la omogenizare.
Adăugați apă, oțet, ceapă, zahăr brun, praf de usturoi și fum lichid la ardeii piure. Se amestecă până se omogenizează și se lichefiază; condimentează cu sare. Amestecați din nou.
Turnați sosul chile într-un recipient de sticlă sterilizat cu un sigiliu strâns; refrigerați peste noapte.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Clos Amador Cava Tendre roscifixt cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![Clos Amador Cava Tendre Rose]()
Clos Amador Cava Tendre Rose
Culoare roz intensă și profundă, cu un aspect strălucitor. Formarea constantă a rozariilor de bule fine. Arome curate și intense de fructe roșii, tipice soiului, cu o notă ușoară de floare de trandafir. Proaspăt și elegant, cu note marcate de fructe sălbatice, zmeură și cireșe care încadrează un gust ferm și larg.Savurat mai ales ca aperitiv, Clos Amador Rose se potrivește perfect cu mousse de ciocolată neagră și este divin cu fructe roșii proaspete și prăjituri precum charlotte de căpșuni.