Sos Fesenjoon
Sosul Fesenjoon este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 8 porții. Acest sos are 202 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ardei iute, ardei iute, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Încercați Tofu prăjit cu sos de prune asiatice sau sos de arahide thailandeze, Sos de ardei gras roșu prăjit Vegan / sos ușor de paste de casă s, și Sos de spaghete nu cumpărați sos într-un borcan atunci când puteți face casă cu ușurință și cu doar câteva ingrediente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, amestecați usturoiul în ulei de măsline până când usturoiul este ușor rumenit și moale când este presat, aproximativ 2 minute.
Scoateți din tigaie. Pentru tigaie, adăugați nuci; se amestecă până se prăjește, aproximativ 6 minute. Într-un blender sau robot de bucătărie, nuci pure, usturoi, chili jalapeo proaspăt tocat (după gust), concentrat de rodie și 3/4 cană de apă; răzuiește des părțile recipientului.
Se adaugă sare după gust.
Serviți sau acoperiți și răciți până la 1 zi.