Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați sosul Espresso Fudge. Această rețetă servește 8 și costă 58 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 281 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână pudră de espresso, frișcă, sirop de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Încercați Sos De Fudge Fierbinte Espresso Nutellan, Cheesecake cremos cu sos Espresso Fudge, și Spumoni Sundaes cu sos de Fudge fierbinte Espresso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se dizolvă pulberea de espresso în apă fierbinte. Topiți untul și ciocolata într-o cratiță mică la foc mic, amestecând până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se amestecă espresso și ingredientele rămase; se aduce la fierbere la foc mediu. Gatiti 5 minute, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Se servește cald peste cheesecake. A se păstra la frigider.