Sos Espresso Fudge
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați sosul Espresso Fudge. Această rețetă servește 8 și costă 58 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 281 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână pudră de espresso, frișcă, sirop de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Încercați Sos De Fudge Fierbinte Espresso Nutellan, Cheesecake cremos cu sos Espresso Fudge, și Spumoni Sundaes cu sos de Fudge fierbinte Espresso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă pulberea de espresso în apă fierbinte. Topiți untul și ciocolata într-o cratiță mică la foc mic, amestecând până se topește.
Se amestecă espresso și ingredientele rămase; se aduce la fierbere la foc mediu. Gatiti 5 minute, amestecand constant.
Se servește cald peste cheesecake. A se păstra la frigider.