Sos De Țară
Sosul de țară necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 20 de calorii. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină de aur, ulei vegetal, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. funcționează bine ca un sos ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Sos De Țară (Sos De Smântână), Sos De Țară Cu Șuncă, și Pui cu sos de țară.
Instrucțiuni
După ce scoateți carnea gătită din tigaie sau tigaie, adăugați ulei în picături în tigaie. Se amestecă făina, răzuind particulele maro. Gatiti la foc mediu-mare 2 pana la 3 minute, amestecand continuu, pana cand amestecul devine maro auriu deschis.
Se încălzește la foc mediu-mare, amestecând continuu, până când amestecul fierbe și se îngroașă. Dacă sosul este prea gros, amestecați mai mult lapte, câte 1 lingură odată, până la consistența dorită. Se amestecă sare și piper.