Sos De Șuncă
Sos de șuncă ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 347 calorii. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de lapte, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Caserola de șuncă și fasole verde, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Hawaiian șuncă și brânză Sliders pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaia în care a fost gătită șunca (sau folosiți grăsime de slănină dacă nu aveți sucuri de șuncă), adăugați unt. Odată topit, adăugați 1 / 4cupa defăină și amestecați pentru a combina. Continuați să adăugați făină, amestecând constant, până când se obține o pastă netedă. Gatiti theroux la foc mediu pana obtineti o culoare aurie adanca, aproximativ 3 minute.
Adăugațilapte, amestecând tot timpul pentru a preveni formarea de bulgări. Gatiti pana se ingroasa si condimentati dupa gust.