Sos De Șalotă

Sos De Șalotă
Shallot Gravy ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 3. O porție conține 410 calorii, 6g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cap la magazin și ridica piper, ciuperci, eșalotă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Încercați Șalotă și salvie-curcan prăjit cu sos de șalotă, Shallot și Shiitake Gravy, și Vin roșu și sos de șalotă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță mare la foc mediu-mare; adăugați ciuperci și șalotă și sotati 3 până la 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Topiți untul rămas în cratiță la foc mediu-mare; bateți în făină. Gatiti, amestecand constant, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se amestecă bulionul de pui până se omogenizează și se gătește, amestecând constant, până se îngroașă ușor. Se amestecă frisca și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Supă De PuiSupă De Pui
SmântânăSmântână
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Adăugați ciuperci, șalotă, sare și piper. Gatiti, amestecand continuu, pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
PiperPiper
SareSare
6
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista