Sosul de vită Big-Batch este o rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană, cu 20 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 0 g de grăsimi și un total de 42 de calorii . Pentru 37 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca sos și se face în aproximativ 1 oră și 30 de minute . 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți oregano, sare, fulgi de piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu un scor de lingură de 50% , acest fel de mâncare este bun. Încercați Big Batch Smoothie Bowl , Mushrooms A La Grecque - Small Batch și Zhoug Sos (alias Schug Sauce) - Un sos picant de coriandru din Orientul Mijlociu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez la foc mediu, gătiți carnea de vită, ceapa, țelina și usturoiul până când carnea nu mai este roz și legumele sunt fragede; scurgere. Se amestecă ingredientele rămase. Se aduce la fierbere; reduce căldura. Se fierbe, neacoperit, timp de 1 până la 1-1/2 oră, amestecând ocazional. Rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Transferați în pungi sau recipiente pentru congelator, aproximativ 2 căni fiecare. Poate fi congelat până la 3 luni.