Sos De Vinetă Cu Vin Roșu De Zmeură
Sos de vinaigrette de vin roșu de zmeură este un fără gluten, FODMAP prietenos, întreg 30, și vegan rețetă cu 10 porții. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 53 calorii. Dacă aveți ulei de canolan, suc de lămâie, piure de zmeură și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca o băutură, și se face în aproximativ 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 14%. Rețete similare includ Sos de vinetă de vin roșu, salată și căpșuni, Salată de varză roșie spiralizată cu vinetă de Cilantro, și Pâine prăjită caldă cu sparanghel și slănină cu vinetă de ardei roșu.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați împreună piureul de zmeură și oțetul de zmeură. Stropiți încet în ulei și continuați să bateți până când pansamentul începe să pară strălucitor, aproximativ 1 minut, apoi bateți în suc de lămâie, sare și piper.