Sos De Vin Roșu Cu Ciuperci
Ciuperci-sos de vin roșu ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 114 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați vin, rozmarin, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vițel cu sos de ciuperci-vin, Sos De Ciuperci Port-Vin, și Friptură cu sos de ciuperci de vin roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare sau o cratiță la foc mediu-mare.
Adăugați feliile de ciuperci și gătiți până când își eliberează sucurile și se înmoaie, 5 până la 7 minute.
Adăugați sare și piper. Continuați să gătiți până când sucurile se evaporă.
Adăugați vinul și rozmarinul. Aduceți la foc mic. Gatiti timp de 3 minute.
Turnați sau lingurați sosul peste carnea gătită.Bun pentru: pui sau carne de vită