Sos de vin pentru fructe de mare
Nevoie de o băutură fără gluten, primară și vegetariană? Sosul de vin pentru fructe de mare ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 72 de cenți pe porție. O porție conține 97 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți unt, vin, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Sos de vin simplu pentru friptură și găsirea de oferte pe vin, Sos De Fructe De Mare, și Sosul Care Poate Merge Cu Orice Fructe De Mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu-mic.
Adăugați usturoiul și șalotele; gatiti si amestecati pana devine transparent, aproximativ 3 minute. Condimentează cu tarhon, sare și piper alb. Creșteți focul la mediu și amestecați vinul alb și sucul de lămâie. Aduceți la foc mic, apoi bateți timp de 1 minut.
Se ia de pe foc și se presară pătrunjel.
Se toarnă peste peștele alb preferat înainte de servire.